Hatalmas baleset az M3-ason, Mezőkövesdnél, egy BMW-s felöklelte az előtte haladót

Megosztás

Erősen valószínűsíthető, hogy nagyon komoly sebességkülönbséggel érkezett hátulról a BMW, vezetője súlyosan megsérült.

A helyszínelés idejére komoly fennakadásokat okozott a közlekedésben a baleset a Vásárosnamény felé vezető oldalon.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mezőkövesd térségében szombat reggel egy BMW csapódott egy Volkswagen hátuljába, a BMW sofőrje súlyosan megsérült – adta hírül a Balesetinfo.

Az eddigi információk és a nyomok alapján a BMW biztonsági rendszerei ugyan jól működtek, de a sofőr jó eséllyel nem használta a biztonsági övet, ezért sérült meg súlyosan. Vezetőjének így teljesen más lesz a karácsonyi ünnep, mint azt tervezte, de legalább életben maradt. Néhány hete, szintén az M3-ason történt egy nagyon durva baleset, IDE KATTINTVA olvashat róla. Ez minden autós rémálma.

Egy hozzászólás a bejegyzésnél, ami arról árulkodik, máshol sem voltak óvatosak az emberek. “Reggel is úgy mentek az autók az M0-n, mintha nyár lenne még és szárazak lennének az utak! Követési távolság 0, őket nem érheti semmi baj, a vérükben van a vezetés, ha baj van, majd az autó biztonsági rendszerei megoldják! Vagy nem!”

A baleset szerencsésebb résztvevője:

Frissítés: Vasárnap délelőtt is balesetet szenvedett egy BMW az M3-ason a horti pihenőhelynél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. Ebben a csattanásban személyi sérülés nem történt, vélhetően a csúszós út, a nagy sebesség és a hátsókerék-hajtás kombinációja fogott ki a sofőrön, ezért törte össze a járművet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek